ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΣΑΣ αποστέλλεται αφού κάνετε κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης που θα σας δώσουμε

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων μόνο εντός της εδαφικής επικράτειας του Ελληνικού Κράτους. Οι παραγγελίες εκτελούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών σε προκαθορισμένες ώρες με εύλογη διάρκεια απόκλισης λόγω δυσκολιών κατά την παράδοση άλλων ειδών σε άλλους πελάτες ή και κυκλοφοριακών προβλημάτων. Οι ώρες των δρομολογίων της κάθε αποστολής ορίζονται μονομερώς από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ και γνωστοποιούνται στον πελάτη.

Τα παραδοτέα κατόπιν της πώλησης προϊόντα μπορούν, με τη σύμφωνη γνώμη του πελάτη, να αποσταλλούν στη διεύθυνση και στον παραλήπτη που ο πελάτης έχει δηλώσει κατά την υποβολή της παραγγελίας του, η οποία έχει γίνει αποδεκτή από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ γνωστοποιεί στον πελάτη με την ηλεκτρονική αλληλογραφία η με τηλεφωνική επικοινωνία της αποδοχής της παραγγελίας το κόστος αποστολής.

Αν η αποστολή αφορά απομακρυσμένο ή δυσπρόσιτο προορισμό ( νησιωτική ή ακριτική περιοχή κ.λ.π.). η τιμή στα μεταφορικά μπορεί να αλλάξη.
θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά

 Κανόνες που αφορούν τις παραδόσεις 

Οι παραδόσεις των ειδών στα όρια των περιοχών εξυπηρέτησης της εταιρείας, πραγματοποιούνται στο ισόγειο της δηλωθείσας στην παραγγελία διεύθυνσης. Εάν ο πελάτης επιθυμεί τη μεταφορά του είδους σε όροφο πάνω από το ισόγειο τότε θα πρέπει να έχει προηγηθεί συνεννόηση (με ηλεκτρονική αλληλογραφία η τηλέφωνο) και συμφωνία με την εταιρεία. Στις περιπτώσεις αυτές θα επιβαρυνθεί με το σχετικό κόστος.

Ο χρόνος παράδοσης των πωλουμένων προϊόντων καθορίζεται και επιβεβαιώνεται κατά την αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Η επιβεβαίωση του χρόνου παράδοσης αποτελεί ευθύνη του πελάτη και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται και δεν υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημία προκύψει από την καθυστέρηση εκτέλεσης της παραγγελίας, για οποιαδήποτε αιτία. Σε περίπτωση εκτάκτου και απρόβλεπτου κωλύματος που τυχόν θα αντιμετωπίσει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ όσον αφορά την παράδοση προϊόντων, δικαιούται να αναβάλει την παράδοση του συνόλου ή μέρους των πωληθέντων προϊόντων και υπηρεσιών, με έγγραφη δήλωσή της (μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας) ή τηλεφωνική ενημέρωση. 

Ο χρόνος παράδοσης των πωλουμένων προϊόντων προσδιορίζεται στην παραγγελία αναλόγως της διαθεσιμότητας, επιβεβαιώνεται στην αποδοχή της παραγγελίας

Μεταφορική: Με μεταφορική έρχονται τα προϊόντα μεγάλου όγκου και βάρους. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στο πεζοδρόμιο του σπιτιού σας και όχι στο διαμέρισμα.(Οι ώρες παράδοσης ορίζονται από την εκάστοτε μεταφορική. Ενδεικτικά για Αθήνα παραδώσεις Δευτέρα-Παρασκευή 10:00 πμ – 16:00 μμ)

Παραλαβή από το πρακτορείο. Με τον τρόπο αυτόν σας δίνετε η δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το πρακτορείο της περιοχή σας

Να γνωρίζετε ότι:

Για κάθε προϊόν ένα ειδικά διαμορφωμένο σύστημα υπολογίζει τα ακριβή μεταφορικά του προϊόντος . 

Παράδοση απο 4 εώς 10 εργάσιμες ημέρες ,θα σας ενημερώσουμε με τηλεφωνική ενημέρωση.